Októberben három klub indult Bauer-Borbély Bettina vezetésével. Battonyán, Kevermesen és Domegyházon várjuk a mozogni vágyókat ingyenes életmód klubjainkon.

A klubokat heti rendszerességgel szervezzük és mindig 2 részből építjük fel. Az első részében az edzésé a főszerep, a másodikban az egészséges táplálkozásról kapnak tájékoztatást a résztvevők. Az edzések hétről hétre épülnek egymásra, folyamatosan növelve az intenzitást, terhelést, ami által fokozatosan lehet fejlődni.

Battonyai klubban a M.A.X tréning elemeivel ismerkedhettek meg a résztvevők. A M.A.X. tréning egy kb. fél órás, nagyon erős edzésmódszer, mely mindig begyakorlott, konkrét gyakorlatsorokból áll össze. Hatékonysága abban rejlik, hogy az állóképességet nagyon nagymértékben fejleszti, erőt és mozgáskoordinációt eredményezve. Általában magukat az edzés elemeit, egy lépcsővel (step pad) illetve azok mellett végzik, és a gyakorlatok mindig a far – és lábizmokra, a karok izmaira és persze a törzsön elhelyezkedő izomzatra irányulnak, mindemellett pedig egyensúlyfejlesztő gyakorlatok is helyet kapnak a programban.

Kevermesen és Dombegyházon alakformáló edzéseken vehetnek részt az érdeklődők. A foglalkozás része, hogy a tagok egészségmegőrzéssel, és fejlesztéssel kapcsolatos információkat kapjanak.  Az első alkalommal szó volt a vitaminok fontosságáról, a szénhidrátokról, fehérjékről, rostokról, zsírokról. Következő alkalommal arról kapunk tájékoztatást, hogy hogyan állítsunk magunknak össze egy fitt ételt, illetve napi étkezési tanácsokat is hallhatunk majd.

Ne maradj le róla, 10 héten keresztül várunk ingyenes életmód klubjainkon. Kövess minket facebookon!