Kliensemmel a 2018. áprilisában vettem fel a kapcsolatot. Nagyon rossz lelkiállapotban volt és egészségügyi, illetve pénzügyi problémái is akadtak bőven. Amikor elsőnek találkoztunk még nem nagyon nyílt meg nekem, de a következő találkozások alkalmával egyre nyitottabbá és beszédesebbé kezdett válni.

Kliensemet nagyon sok megrázkódtatás érte. Pár évvel ezelőtt elvált, gyermekei nem nagyon tartották vele a kapcsolatot. Az egészségügyi állapota miatt, a lakását sem tudta elhagyni, így munkát sem tudott vállalni, ebből következtek az anyagi nehézségek. A beszélgetéseink során kiderült, hogy nagyon társasági ember, szeret nagyon beszélgetni, de mivel nem tudott menni semerre, így nincs társasága sem, magányosnak érezte magát. Többszöri találkozások után, láttam rajta, hogy egyre vidámabb és már nincs annyira magába fordulva. Későbbi beszélgetéseink során meg is jegyezte, hogy nagyon sokat jelentett neki, hogy felkerestem őt, és jól esett neki, hogy van kinek elmondani a problémáit, illetve a pozitivitásommal őt is vidámabbá tudom tenni. Kliensemnek az egészségügyi állapota is javult, és már a mozgásban sem volt akadályozott, így nagyon fontossá vált számára, hogy újra munkába tudjon állni. Sajnos nem sok munkalehetőség volt, így kénytelen volt vissza menni régi munkahelyére, de nem igazán volt megelégedve a fizetéssel, így folyamatosan kereste a lehetőséget, hogy máshol tudjon dolgozni. Egyszer hallottam, hogy az egyik pékségbe keresnek új munkaerőt, és mivel úgy gondoltam, hogy ez kliensem számára megfelelő munka lenne így szóltam neki, hogy jelentkezzen, hátha sikerül neki, és szerencsével is járt. Egy ideig napi bejelentéssel dolgozott, de nem régiben felvették 4 órás munkaviszonyba.

Nagyon szereti a munkáját kliensem, és azt is látom, hogy lelkileg is sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb. Gyermekeivel pedig újra egyre jobb viszonyban van.

Balázs Nikolett