Lehetőség nyílt, hogy Pusztaottlakán is családi egészséget szervezzünk. Színes programokkal vártuk a kicsiket és nagyokat, a fiatalokat és időseket egyaránt.

           Minden korosztály számára változatos programokat biztosítottunk, mint például az arcfestést, játszóházat. A program keretében a táncbemutatót követően tánclépéseket sajátíthattak el a résztvevők. A rendezvényre több eredményes sportoló is elfogadta meghívásunkat és közösen készítették el az egészséges fogásokat. A sportolók között jelen volt Uhrin Tamás kerékpárversenyző, Moka István senior judoversenyző, Béni Attila triatlonista. Berényi Nagy Péter játékos előadásával a gyermekek figyelmét kötötte le. A gyermekek nyelvén magyarázta el, milyen ételek fogyasztásával válunk egészségessé, mennyi víz fogyasztására van szükségünk, illetve a rendszeres sportolás hatását testünkre.

           Különböző sporteszközöket próbálhattak ki a résztvevők, például a nagy sikerű tandemkerékpárt és trambulint, a floorballt, a gólyalábat, a gyepsít, az egyensúlyozást segítő játékokat. Az egészségpontnál egészséges, helyben termelt és előállított 100%-os zöldség és gyümölcslevet kóstolhattak a résztvevők, illetve limonádét és gyümölcsöt vehettek magukhoz. A helyesen kitöltött sporttotóval ajándékot kaptak a gyerekek.